My luck

image

Får utlösning i butiken och överväger att vänta med att gå på toa tills jag kommer hem. I sista sekunden ändrar jag mig och går på toan här i Bromma Blocks, eftersom jag håller på att kissa på mig. Så bra att pappershelvetet är slut. Vågar inte gå ut härifrån förrrän jag har lufttorkat. ..och försök att se nåt POSITIVT i det on ni kan!

 1. Sus skriver:

  Miljövänligt ju!

 2. Tant T skriver:

  Var på en offentlig toa förra veckan, 12-åriga dottern var med.
  Kissade o upptäckte att det var slut toapapper i BÅDA behållarna.
  Dottern räckte mig ett ”handtorkspapper” som man inte får spola ner så istället för att lägga det i papperskorgen som redan svämmat över tryckte jag ner det i sanitetsbehållaren.
  Tvättade händerna o skulle torka dom men nej…slut även i handduksgrejen för det var det enda papper som fanns jag just torkat underredet med.
  Detta var en mataffär…oddsen att det fanns ett enda papper trots tre behållare torde vara astronomiska.

  BTW – beställde ”spiralen” för hårborttagning i måndags o fick den med lantbrevbäraren redan igår tisdag. Funkade kanon o inte såg jag misshandlad ut efter att jag testkört igårkväll. Lättare än vaxstripsen jag brukar använda o billigare.
  Så nu kommer jag inte vara ”fjuniga damen” (bättre än skäggiga) då bröllopet går av stapeln på tisdag 🙂

  *”Rekommendera*

 3. Kunde du inte ha torkat dig med ringpappret då? För övrigt så är din gröna tunika snygg och att vara arg är kul. Om man är bloggarg och inte påriktigtarg.

  1. Nä, tycker det är äckligt. Jag har megaproblem med just toaletthygien. Kul att se dig här igen, long time no hear<>!

   1. Mm, offentliga toaletter är vidrigt, folk blir som apor så fort någon annan städar efter dem. En period kånkade man ju jämt runt på våtservetter, mången toalett har blivit totalstädad med sådana.
    Jag har hängt här en del. I det tysta. 🙂 Är väl inne i ett skov antar jag.

 4. kattis skriver:

  Tänk positivt för detta var ju jätte positivt för ditt underliv. Det mår bara bra av att luftas lite. Och lite urin gör inte så mycket, det är sterilt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..