ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Posten. Skitjävlaposten

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jobbet & jag

I  morgon bitti ska ni få läsa om hur jag skällde ut en postanställd på vårt Företagcenter så mycket att han ångrade att han klev upp i morse.

Men just nu är jag så jefla förbannad så jag har svårt att andas och måste lugna ned mig innan jag skriver ett inlägg om vad som hände.

Den här dagen kan dra åt h-e.

Hejdå

Posten. Skitjävlaposten

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights