Posten. Skitjävlaposten

I  morgon bitti ska ni få läsa om hur jag skällde ut en postanställd på vårt Företagcenter så mycket att han ångrade att han klev upp i morse.

Men just nu är jag så jefla förbannad så jag har svårt att andas och måste lugna ned mig innan jag skriver ett inlägg om vad som hände.

Den här dagen kan dra åt h-e.

Hejdå

 1. Cissi skriver:

  Varför är du i princip alltid arg????
  Klimakteriet?

  1. Anna skriver:

   Kanske för att irritera sådana som dig?

  1. Eller så har hon alldeles för mycket runt sig just nu.Saker som hon valt att inte vädra på bloggen men som lyser igenom lite ändå. Om man har 100 bollar i luften samtidigt och ett jäkligt tajt schema samtidigt som man har en konflikt i förhållandet så har man inte ork att dalta med till exempel postanställda som inte sköter sitt jobb. Är det något jag lärt mig genom de år jag följt Mona så är det att det krävs en hel del innan hon exploderar på andra än maken ;-).

  1. Det är lite mycket nu och ett cancerbesked fråm en kompis igår gjorde mig inte gladare direkt.

 2. Vi gör natt nu, och tänker på varandra, och särskilt på dem av oss som står inför svårigheter. Varm kram till oss allihop!

 3. Det är nog ingen som kan reta mig så mycket som posten/DHL och Schenker. Vi beställer ofta varor från tyskland. Vi beställer via tyska posten som äger DHL. Det gör att vi får paketen levererade till ett ställe som bilvägen ligger 6 mil från oss! Fågelvägen är det ung 6 km. Jag har förklarat ung 849579541gånger att vi inte har någon helikopter utan måste ta bilen och hämta paketet.
  Hittills har jag alltid vunnit och de har fått köra hit paketet då företaget vi handlar av tar betalt för utkörning av företagspaket.
  Det är kriiiiig! Hoppas du vann 🙂

 4. Lotta skriver:

  Jag ska snart gå och lägga mig i hopp och tro om att natten ska gå fortare, för jag längtar till jag får garva läppen av mig i morgon.

  När jag läste ditt tidigare inlägg om dig vän som hade fått en knöl i bröstet så rös jag i hela kroppen, för jag känner igen mig. Min allra bästa underbaraste kompis har en cysta i söderköping som hon ska operera bort om några veckor. Skulle jag förlora henne, så vet jag inte hur jag ska klara mig, för jag älskar henne så.
  Vi får hålla tummarna tillsammans helt enkelt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..