ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Besked man inte vill ha

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Idag jobbar jag i Bromma Blocksgallerian och på förmiddagen ringde en kompis och frågade om vi skulle äta lunch. Jag kan inte gå i från butiken då vi står på en så kallad öppen yta, dvs vi hyr 25 kvm golv….alltså inga väggar.

…men hon sa att hon skulle komma förbi ändå. Jag fick en konstig känsla i magen och mycket riktigt. Hon berättade att hon i morgon ska operera bort en inte så snäll cancerknöl i bröstet.

Livet är ju så inihelvete orättvist ibland.

Besked man inte vill ha

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.