Besked man inte vill ha

Idag jobbar jag i Bromma Blocksgallerian och på förmiddagen ringde en kompis och frågade om vi skulle äta lunch. Jag kan inte gå i från butiken då vi står på en så kallad öppen yta, dvs vi hyr 25 kvm golv….alltså inga väggar.

…men hon sa att hon skulle komma förbi ändå. Jag fick en konstig känsla i magen och mycket riktigt. Hon berättade att hon i morgon ska operera bort en inte så snäll cancerknöl i bröstet.

Livet är ju så inihelvete orättvist ibland.

 1. Sari skriver:

  Tyvärr är det en alltför vanlig diagnos. Hoppas allt går bra för henne och att ni är många runtomkring som kan stötta under den här jobbiga tiden.

 2. stef skriver:

  Jag fick besked i feb och bröstet är bortopererat och jag genomgår just nu cellgiftsbehandling. Det är så jäkla vanligt så man blir mörkrädd. Alla jag berättar för känner nån som också är drabbad och då pratar vi bara om just bröstcancer…..hua

 3. Tess skriver:

  Cancer e skit!!! men ofta går de bra så du skall se att din vän klarar detta utan problem.
  Träffade själv mitt kusinbarn i helgen på 6 år som för ett år sedan fick luekemi…
  va ett helveteår för dom men nu är livet på G igen och det verkar tack o lov som det gått bra hitills. Lycka till till din vän <3

 4. Marie skriver:

  Håller tummarna att de får bort allt vid operationen!

 5. Mona skriver:

  Jag opererades för drygt tre veckor sedan. Mina cellförändringar upptäcktes vid en ordinarie mammografiundersökning. Strunta aldrig i den kallelsen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..