Knarkfritt

Anna bjuder mig och talibanen på restaurang, här i finhooden….på vår hamnkrog.

Som kanske till ytan inte är lika fin, men den är i alla fall utan knarkpåverkade servitörer.

Jag tror att jag ska hålla mig på hemmaplan i fortsättningen. Verkar bäst så..

  1. Nåja så länge maten och servicen är bra spelar det väl ingen roll om ytan inte är ”för” fin?

  2. Ja min klantskalle hade bokat flyget hem samma dag som jag bokade resan upp till stockholm så jag fick snällt punga ut med en dyr jäkla tåg biljett. Kaos på Centralen, för det var elfel på massa linjer. Folk stod och skrek på varandra för dom inte kom fram på perrongerna. Väl hemma föll jag in i djup sömn. Tacl bästa Mona för den bästa lunchen på länge!!!!
    Puss och kram
    Lizette

  3. Sarah skriver:

    Mona du är ju bara så jefla underbar 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..