ANNONS

Ehh, ska nog undersöka talibanens tv-vanor

/

Härom dagen satt jag och byggde lego med talibanen under några timmar. Väry avkopplande. Hon är för övrigt rätt rolig: det bästa hon vet är att bygga lego, men då helst Star Wars. Apropå hin, hen och genusdebatter.

Ju mer avancerat, desto bättre.

Men det var inte det jag skulle prata om. Hon har sina rosa sidor också nämligen och igår ville hon bygga ett hem. När alla sängar är på plats så pekar hon på dubbelsängen och säger: ”det där är barnets säng”. 

Jag ba’: ”Öhh, okej.”

Sen gör hon i ordning två enkelsängar…och säger: ”det där är pappans….och nannyns. Dom har gift sig.”

Jag ba’: ”Öhh, okej.”

Jag frågar: ”Var är mamman?”

”Hon är här. Hon har varit med om en olycka så hon har inga händer kvar.”

Jag ba’: ”Öhh, okej.”

Jag ba’: ”Öhh, okej.”  Igen

Måste nog ta reda på ifall hon kollar på nån såpa i smyg.

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00