Plastikoperation..och så

Ja, det är ju ett hett ämne och man kan tycka vad man vill om det. Och visst är det väl så att man ska vara nöjd med det man har och hej & hå.

Men jag är inte nöjd. För jag har gått ned 43 kg och har sjukt mycket gäddhäng. Som i n t e går att träna bort…enligt kirurgen. Bra så.

Fast jag ska villigt erkänna att jag kan kniva lite här och där. Har inga som helst moraliska problem med det. Mina ben t ex. De ser för jävliga ut, men det skiter jag i. Det är som det är. Däremot kan jag nog tänka mig att justera dubbelhakan en aning, men det får bli en annan gång.

För nu handlar det om gäddhänget. Även när jag var smal, 1903, så hade jag ganska stabbiga armar. Jag har alltid haft grova komplex för mina tjocka armar. Som inte alls passade ihop med min övrigt smala kropp. Då.

För sen blev jag tjock. Men hur tjock jag än varit så har jag alltid avskytt mina armar. Jag hade grova problem med att t ex ha på mig kavajer och så, eftersom det såg ut som stoppat korvskinn. Om jag ens fick på kavajerna. Så för några år sedan så fettsög jag dom. Var överlycklig eftersom jag plötsligt kunde köpa kavajer utan att strypas. Nackdelen med att suga ut fett ur armarna är att man får lite gäddhäng. Jag sket i det eftersom jag inte var ute efter att vara snygg, jag ville bara kunna ha blusar/skjortor och kavajer på mig.

Men nu, när jag gått ned så mycket, så vill jag förverkliga en dröm. Hur patetiskt det än låter: jag vill kunna ha på mig ett linne. Eller en axelbandslös klänning. Jamen jag veeet ju att det sitter i huvudet och ingen annanstans, men nu är det så här. Jag är dessutom inte 18 år och jag anser mig vara fullt mogen till det här beslutet. Jag har längtat efter det här sedan jag var 22 år och i dag klockan 11.00 ska jag vara där.

Mmm, ni ser ju. Om jag flaxar riktigt, riktigt fort så lyfter jag faktiskt ett par centimeter.

Jag bloggar när jag kommer till kliniken. Tack för era kommentarer förresten.  Mobilen kommer vara lagom tung sen eftersom jag inte får lyfta något på flera veckor. Väry långtråkigt med andra ord så det gör absolut inte om ni kommenterar, Då har jag något att läsa när jag vaknar ur narkosen senare idag.

Laters

 1. Hej
  Ny på din sida… så du har kanske svarat på annat ställe….undrar hur det gått m gäddhängsborttagandet?…Har oxå gjort gbp och tänker göra detta nån gång men tänker gå ner de sista 20 (stön)kilorna som sitter som berget….är väl ganska nöjd m att ha gått ner 40 iaf…..ha en bra dag 🙂

 2. PJAK skriver:

  Hmmm skulle också vilja kunna ha kavajer som har ärmar…… fast jag kör ett varv på gymmet först tror jag. Eller till jag har sparat ihop till åtgärden iaf 😉

 3. Hebba skriver:

  Du är min idol… Du har gjort GBP. Du står för dina operationer och jag tycker du gör helt rätt. Min syster har gjort buk och lår plastik efter viktnedgång också. Alla får göra som de vill! Och skall jag vara ärlig så är dina armar inte snygga med det hänget! Men de kommer bli! KRAM

 4. Anna K skriver:

  You go! Jag vill också klippa och klistra lite med min kropp. Efter två kejsarsnitt är magen inte vad den varit. Tuttarna kunde också få sig en omgång. Strama till dem lite bara. Nu får man ju leta efter dem någonstans där nere där magen hänger….jaja.
  Lycka till med allt!
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..