ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Plastikoperation..och så

Gastric Bypass-operationen

Plastikoperation

Ja, det är ju ett hett ämne och man kan tycka vad man vill om det. Och visst är det väl så att man ska vara nöjd med det man har och hej & hå.

Men jag är inte nöjd. För jag har gått ned 43 kg och har sjukt mycket gäddhäng. Som i n t e går att träna bort…enligt kirurgen. Bra så.

Fast jag ska villigt erkänna att jag kan kniva lite här och där. Har inga som helst moraliska problem med det. Mina ben t ex. De ser för jävliga ut, men det skiter jag i. Det är som det är. Däremot kan jag nog tänka mig att justera dubbelhakan en aning, men det får bli en annan gång.

För nu handlar det om gäddhänget. Även när jag var smal, 1903, så hade jag ganska stabbiga armar. Jag har alltid haft grova komplex för mina tjocka armar. Som inte alls passade ihop med min övrigt smala kropp. Då.

För sen blev jag tjock. Men hur tjock jag än varit så har jag alltid avskytt mina armar. Jag hade grova problem med att t ex ha på mig kavajer och så, eftersom det såg ut som stoppat korvskinn. Om jag ens fick på kavajerna. Så för några år sedan så fettsög jag dom. Var överlycklig eftersom jag plötsligt kunde köpa kavajer utan att strypas. Nackdelen med att suga ut fett ur armarna är att man får lite gäddhäng. Jag sket i det eftersom jag inte var ute efter att vara snygg, jag ville bara kunna ha blusar/skjortor och kavajer på mig.

Men nu, när jag gått ned så mycket, så vill jag förverkliga en dröm. Hur patetiskt det än låter: jag vill kunna ha på mig ett linne. Eller en axelbandslös klänning. Jamen jag veeet ju att det sitter i huvudet och ingen annanstans, men nu är det så här. Jag är dessutom inte 18 år och jag anser mig vara fullt mogen till det här beslutet. Jag har längtat efter det här sedan jag var 22 år och i dag klockan 11.00 ska jag vara där.

Mmm, ni ser ju. Om jag flaxar riktigt, riktigt fort så lyfter jag faktiskt ett par centimeter.

Jag bloggar när jag kommer till kliniken. Tack för era kommentarer förresten.  Mobilen kommer vara lagom tung sen eftersom jag inte får lyfta något på flera veckor. Väry långtråkigt med andra ord så det gör absolut inte om ni kommenterar, Då har jag något att läsa när jag vaknar ur narkosen senare idag.

Laters

Plastikoperation..och så

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights