När man lär känna nya människor

Ikväll ska jag och maken gå på middag. Jag känner tjejen, men inte mannen och maken känner ingen av dem. Gott intryck är det som gäller alltså.

Så när maken börjar babbla om jobbgrejer så låter jag honom hållas. I normala fall sätter jag ned foten och vägrar prata jobb när jag är ledig. Och när han säger att jag ska vara ansiktet utåt för en grej så säger jag bara ”absolut” fast jag i normala fall skulle sagt ”aldrig i helvete”.

Så jag kvittrar som en jefla kanariefågel. Jag tycker nämligen väldigt mycket om den här bönan som vi ska träffa. Och som ni också känner genom media.Jag har som sagt aldrig träffat hennes man men har förstått att både han och min har en hel del gemensamt. Så det gäller att hålla sig sams med maken hela dagen, annars är middagen körd.

Problemet är bara hur jag själv ska kunna göra ett gott intryck. Efter min operation så tappade jag över hälften av mitt hår, som sakteliga börjar växa ut. Problemet är att det plötsligt inte är rakt längre utan lite lockigt. Och spretar åt alla håll.

width=577

Amen ni ser ju.

Det bådar ju inte så gott.

  1. Och ingen har påpekat den dåliga BHn eller bristen på BH!!??? Upp med rattarna, för fan!

  2. Jenny skriver:

    Pfju… Det lilla!??? Hela huvudet fullt med bångstyrighet har jag. Grattis lixom 😉

  3. PGW skriver:

    Min frisör (som jag skulle ha gett stryk om hon inte var så bra) sa att jag ska platta ner det där småfjuttet som sticker iväg ibland, för då syns det gråvita lite mindre. Hrmf. Som om jag skulle vara gråhårig. Bah. Jag tonar ju bara för att det är kul. Typ. När jag hinner, vilket jag inte har hunnit på ett tag. Det är ljuset hos frissan som får mig att se gråhårig ut. Ja så är det.

  4. har själv gått ner 43 kg o beställt nya glasögon då ansiktet krympt….tror frun oxå behöver ett par i rätt storlek.tyckte dina såg stora ut till ditt lilla face.eller om det var vinkeln???

  5. Med den värme, humor och glimt i ögat du utstrålar, vafaan gör en lock eller tre 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..