ANNONS

När man lär känna nya människor

/

Ikväll ska jag och maken gå på middag. Jag känner tjejen, men inte mannen och maken känner ingen av dem. Gott intryck är det som gäller alltså.

Så när maken börjar babbla om jobbgrejer så låter jag honom hållas. I normala fall sätter jag ned foten och vägrar prata jobb när jag är ledig. Och när han säger att jag ska vara ansiktet utåt för en grej så säger jag bara ”absolut” fast jag i normala fall skulle sagt ”aldrig i helvete”.

Så jag kvittrar som en jefla kanariefågel. Jag tycker nämligen väldigt mycket om den här bönan som vi ska träffa. Och som ni också känner genom media.Jag har som sagt aldrig träffat hennes man men har förstått att både han och min har en hel del gemensamt. Så det gäller att hålla sig sams med maken hela dagen, annars är middagen körd.

Problemet är bara hur jag själv ska kunna göra ett gott intryck. Efter min operation så tappade jag över hälften av mitt hår, som sakteliga börjar växa ut. Problemet är att det plötsligt inte är rakt längre utan lite lockigt. Och spretar åt alla håll.

width=577

Amen ni ser ju.

Det bådar ju inte så gott.

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00