ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man får det konstaterat

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jag har länge funderat på att göra högskoleprovet. Bara för att kolla att jag inte är helt bakom flötet. Det är ju lätt att tro det mellan varven.

Matematik är inte min starkaste gren. Låt oss säga att jag med nöd och näppe kan multiplikationstabellen. Eller för att tala i klartext. Jag hatar matte. En förstå-sig-påare skulle säga att jag “lider” av dyskalkyli.

Får höra att man har gjort om högskoleprovet och att det nu innehåller rätt mycket matte. Jag tänker att “så jävla svårt kan det ju inte vara” och bestämmer att det inte ska hindra mig.

Härom dagen träffade jag en kompis. En lika gammal hagga som jag, som också tänkte göra HP. Hon tänkte att hon skulle vara förberedd så hon beställde en mattebok som avsåg matematik på gymnasienivå. Och kände att det var ett fiffigt drag.

width=169

Vi käkade lunch och hon hade med sig boken. Jag öppnade den och tog en sida på måfå.

width=670

Okej. Jag kan nu konstatera att jag är dum i huvudet på riktigt.

Högskoleprovet kan dra åt h-e.

När man får det konstaterat

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.