ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jag förstår inte hur han bär sig åt

Jobbet & jag

Livet med maken

I normala familjer så har man problem med strumpor som kommer bort.

I den här familjen så har vi nån som JÄMT tappar bort EN handske. Och alltid den högra…hmm..

width=670

Guess who?!

Jag förstår inte hur han bär sig åt

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights