Maken skickar mms från Skåne

image

Och jag hetsar upp mig över Postens personal, snacka om att det finns riktiga problem.

 1. Anne skriver:

  Inget ljud?

  1. Näpp, stoppat av Youtube. Talibanen måste redigera om…

 2. Sus skriver:

  Deras studenter hyr in sig hos oss ibland.

  Jag är inte förvånad om en del av dem bajsar på väggarna.

 3. Cata L skriver:

  Hahaha! Påminner mig om en lapp som fanns på en restaurangtoa i Göteborg:

  NI SOM LIDER AV FIMPAR, SNUS OCH TUGGUMMI I URINEN
  UPPMANAS OMGÅENDE SÖKA LÄKARE!

 4. Men han kanske syftar på att det inte är så lätt när man sitter där och bajsar å man ropar på frugan att toa pappret är slut och hon är sur och bara drar igen ytterdörren å drar…SOM NÅN JAG HÖRT HAR GJORT…då har man kanske ingen annan utväg…än att smeta väggen full…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..