ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jag och socker

Jobbet & jag

image

Jag har idag konstaterat att inlagd gurka och/eller inlagda rödbetor innehåller socker.

Jag kan också meddela att somna i en kontorsstol inte är att rekommendera. Fifan vad ont jag har i örat, som legat ihopklämt mot stolen i över en timme.

Jag vaknade av att dregel rann nedför kinden och att blodcirkulationen lagt av i händerna.

Och 20-åringen kom in på rummet och undrade vad jag lider av för störning.

Jag och socker

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights