ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Skam den som ger sig

Hemma hos mig

Talibanen

image

Det går inte så bra för talibanen. Maken gick i konkurs och släpade sig iväg till kontoret, febern till trots. Talibanen lackar ur på sin mor och ringer pappa och grinar.

Mamma vinner hela tiden, hon har jättemycket hotell och jag måste inteckna mina gator!”

Hon räcker över luren till mig.

“Ameh, du kan väl låta henne vinna?!”

Glöm det, det här är blodigt allvar och jag tänker vinna!”

Det går bra nu.

Skam den som ger sig

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.