ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När vuxen kvinna glor på barnfilm

Indienresan

Maken och talibanen tittar på film varje helgmorgon. Deras grej liksom. Jag sitter intill med datorn i knät och läser bloggar jobbar.

Så man undgår liksom inte teven. Just nu spelas “Savannens Hjältar”.

width=300

Mitt i filmen dör två skitagamla sköldpaddor.

Och jag sitter och bölar.

Moget

När vuxen kvinna glor på barnfilm

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.