ANNONS

Min åsikt om alkohol och barn

/

Det finns få saker som berör mig så illa som att dricka alkohol i närheten av barn. Nä, jag pratar inte normal vin-till-maten-eller-gäster-på-middag-intag. Inte heller om ett glas champagne på en tisdag.

Jag förstår inte vitsen med att sitta på ett musikarrangemang i Globen (eller något annat arrangemang heller för den delen) med fru/sambo och två små barn, och samtidigt hinka öl så det står härliga till.

width=300

Den här snubben, runt 35 år, köpte 5 stora ölmuggar under 1,5 timme. (Notera hans simmiga blick.) Och då hade han en i handen när jag och talibanen satte oss. Var 15:e minut gick han på toaletten och skulle kränga sig förbi oss och en skittjock farmor som satt bredvid oss. Så tjock att man nästan behövde en lyftkran för att få upp henne ur stolen. Hon var inte så där jefla imponerad av den här mannen kan jag säga.

När Björn Ranelid äntrade scenen så gick det för honom. Alkoholsnubben alltså. Han satt och skrek: ”Mer Björn åt folket!” Hade han inte haft sina barn med sig så hade jag fanimej sopat till honom.

När de gick därifrån så hade han klara balansproblem. Jag FATTAR inte hur man kan dricka så mycket i närheten av sina barn.

För övrigt kan jag meddela att Globen höll på att sprängas när Danny kom in. Och två artister utmärkte sig: de enda två som snurrade 180 grader runt vid presentationen för att vinka till alla i publiken var just Danny och Loreen.

Jag har träffat Danny och har sällan mött en sån ödmjuk och trevlig människa.

….men Loreens låt är bättre.

Och sen är det inte värt pengarna att se genrepet. Bättre att hänga på låset när de släpper finalbiljetterna. Jag och maken var på finalen förra året och det var stor skillnad på stämning mellan genrep och final.

Till sist: helt jefla otroligt att en läsare kommer fram och säger hej! Det var säkert 10 000 personer där så hur stor är chansen att man ser någon man känner igenom liksom. (Hej Jonna!…som är gift med braiga Peter Barlach…som har lagt sin skitbraiga musik på hyllan ett tag.) Förlåt mig för att jag glömde presentera talibanen men som du noterade så kom vi en minut innan allt började! Och sweet Lord så snygg du var i håret!

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00