ANNONS

Saker som gör mig riktigt jävla förbannad

/

Det här hittade jag hos Fotbollsfrun härom dagen.

width=540

Jag vet inte vilken tidning det är men jag hoppas att den ansvarige ger korsordsföretaget fingret och aldrig mer tar in något från dom.

Så JÄVLA vidrigt.

Ni som kan, sprid det här överallt så kanske de ansvariga får en fetsmäll knäpp på näsan.

Edit:

Och Liz säger det så bra:

Att chocka mottagaren är inte fel. Men det blev det här tycker jag, eftersom reaktinen på ”chocken” lagom till kakan inte tillvaratas. Det saknas information om vad var och en kan och borde göra för att hjälpa till. En fotnot med ”köp en bebisvåg för 239 kronor hos unicef, eller varför inte poliovaccin eller näringsrik nötcreme?”.
Fel 2 är att kryss är underhållning. Lidande barn är inte underhållning. Vore det ett temakryss med bistånd eller världssväl som övergripande tema hade jag inte känt att detta var fel. Men detta är ett rent nöjeskryss, som tidiningen (men inte barnet, eller organisatiner som hjälper barn som det på bilden) tjänar pengar på. Åter igen, varför kan de inte anända bilden och plocka CSR-poäng genom att skänka bort en del av lösnummersintäkterna till WFP, Unicef eller Röda korset?

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00