ANNONS

När man går all in, eller Gataeu: släng er i väggen!

/

På torsdag är det två år sen som jag gjorde min gastric bypass-operation och därmed blivit av med 43 äckliga fettokilon.

Så när läsaren Mr Lee dök upp på kontoret idag, med en påse semlor, så tänkte jag passa på att fira det.

Jag har aldrig hört talas om Europa Bagarn förr, kanske mest för att jag tror att dom bakar till affärer och inte till konditorier. Och jag har never ever köpt en semla i sån här köpekartong förut.

Och med tanke på mig och mina fördomar om saker och ting så väntade jag med en ordinär torr semla med no taste at all.

width=670

Grädde är lite för mycket för min mage, så jag fick skrapa bort lite.

width=670

Semlan var busfärsk och jag svär på att jag inte har fått betalat för att säga det, men holy shit vad god den var! Gataeu’s semmelbagare borde skämmas, eller ringa upp Europa Bagarn och gå en kurs. Tyvärr vet jag inte var de säljs men håll utkik i alla matvarubutiker ni besöker för det var verkligen värt pengarna…höll jag på att säga. Tack Mr Lee/Robert för att du kom med dom. ALLA på kontoret tyckte dom var kalasgoda!

Den var så god att jag åt upp hela, utan att tänka mig för:

width=670

Plötsligt var tallriken tom och jag kände på en gång att det nog inte var så bra det här. En kvart senare var jag på en inbokad 2-års kontroll på St Görans sjukhus.

När jag sitter i väntrummet så får jag värsta dumpingen. (För er oinvigda: av kraftigt intag av socker så får man svår hjärtklappning och grymma svettningar…plus lite yrsel på det. Man mår fruktansvärt dåligt och tror att man ska dö varje gång. Det pågår i ca 20-30 min, sen blir allt som vanligt. Vid lite mindre sockerintag: man blir svårt sömnig och det försvinner också på samma tid.) Som tur är så drabbas jag sällan av den svåra varianten…för att jag passar mig.) 

Det var så illa att jag var tvungen att lägga mig här i väntrummet och vila en stund.

 Inte alls pinsamt bland övriga väntande patienter! Jag kände mig som ett park-fyllo.

 

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00