ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När engelskan är på tipp topp

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Indienresan

Jobbet & jag

Nästan alla av er vet ju att jag var i Indien på inköpsresa i våras. Med Tina. Hon och hennes syster äger ju Syster Lycklig, som jag jämt tjatar om, och hon är jefligt duktig på att se trender och så. Plus att hon är sjukt rolig, så den resan bär jag med mig till graven. (Leta upp den under mars månad här till höger…så kommer ni kissa i byxorna).

I alla fall. Jag har inte hunnit gå igenom alla bilder från fabrikerna vi var på, men eftersom jag har bestämt mig för att vi ska ställa ut på trädgårdsmässan här i Stockholm, så måste jag beställa hem prylar som passar in. Ni vet ju att jag vill ha hem dom däringa tupparna. Tyvärr så hinner jag bara få samples till Formex-mässan nu i januari (mässan för inköpare) men då trädgårdsmässan går av stapeln efter påsk, så kommer jag inte satsa särskilt stort på ett jättelager för att sälja där. Liksom too late då. Ja, ni fattar.

Härom kvällen har jag och Tina en telefonkonferens och går igenom en massa grejer som vi tror att ni vill ha. Bland annat så hittar vi såna här näckrosor i metall:

width=670

Dom finns både på pinnar, som man kan ha i rabatter, och som trädgårdsdekorationer. Nu till saken: just den här “bords”varianten kan man ha ljusmarschaller i.

Problemet med just denna vara är att varken jag eller Tina kommer ihåg vilket fabrik den kommer ifrån. Vi var ju runt på ett gäng fabriker varje dag samt på en stor mässa. Vi minns att vi såg den på mässan, men har inget monternummer.

Så jag mejlar min agent. Och ska försöka förklara vad man ska ha den till. Tilläggas skall att klockan är nästan tolv på natten och jag är svintrött. Orkar inte ens googla rätt ord på nätet, så med Tina i luren så ska jag försöka förklara för agenten om det här med marschallen. Tina är inte till nån större hjälp. Eller om man säger så här: någon som kallar blåklint för blueklint ska man inte förvänta sig för mycket av. Och för er som inte vet: tealight betyder värmeljus.

….and you put a light in it, its a….hmmm…don´t know the word but it´s like a tealight going on anabola.”

Amen vafan, man tager vad man haver.

När engelskan är på tipp topp

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights