Hur man hittar mig

Jag är fortfarande på asdåligt humör och roar mig med att se vilka sökord folk har angivit när de googlar efter min blogg;

Kan man lämna tillbaka en ny soffa?

monas adhd universum

vad väger hannah graaf (ehhh, okej..)

uppblåsbar docka kvinna

hänga upp fågelholk

Men…seriöst?!

 

 1. Jag hittade dig, som väldigt många andra gissar jag, via innan-du-fanns-Linda. Även om hon fortfarande briljerar så är jag nog ännu mer fast i din blogg. Älskar ditt sätt att skriva om dina galna dagar, trots att jag blott är en 24-årig flickunge.

 2. Jag hittade till din blogg via Magdalena Graafs blogg, hon länkade till din för några veckor sen då du hade skrivit en kommentar hos henne. Så fort jag var in och läste din blogg fastnade jag direkt, du och Maggan ligger härmed på min personliga bloggtoppen! Ni är bäst helt enkelt 🙂 Tack för en toppenblogg!

 3. Jag kom i kontakt med din blogg när du började här på sidan, och glad är jag för det 🙂 (Kom i kontakt med Bloggfamiljen när jag läste en notis om Hannah i Aftonbladet när hon väntade Liv och var på sjukhuset)

  Ha det gott!

 4. Måste vara rätt skoj att läsa alla sökord 🙂
  Undrar hur google lyckas föreslå din blogg när folk söker efter hur man hänger upp fågelholk.. haha.

 5. Alltså.. det var ju det här med att vara gammal, senil och jävligt förvirrad dårå.
  Jag minns bara att jag varit med länge. Skitlänge typ.
  Eller ja.. iaf sedan din Gbp. tror jag.
  eh. Som sagt: Minnet.

  fi fän, vad jag är rädd för hur det kommer se ut om 10 år.
  jag lär förmodligen ha både vårdare och ett eget litet rum på någon instans.

  Hur i helvete stoppar man det här lixom?
  Kanske du kan fråga dina fantastiska läsare som har svar på allt?
  ”Hur att stoppa tidig demens”??

  Nej, Jag svamlar. Det har varit en lång helg. Talibanen skall (finally) back till dagis imorgon.
  Tant skall provjobba. Nervöst. Oh well!

  Tack för 2011 Mona .. Ser fram emot 2012 och allt vad det bringar. För både dig och mig! 🙂

  Lycka till med make, jobb, kräkdoft och allt annat! :))
  Kram

  1. Tack kära du, och eftersom du förmodligen är mer tekniskt bevandrad än jag: kan du kopiera det här och lägga det på inlägget efter, så får jag alla era svar i samma inlägg! Thank you baby!

   Och du, lycka till, det kommer gå kalasbra!

 6. Följde med Viktora – matplatsen över till bloggfamiljen. Blev nyfiken på din blogg/ vem du var. Gillar det du skriver. Jag har lite samma humor som du, en åttaarig tjej och en make som glömmer det mesta. Men jag har även husvagn,haha! Om du är snäll lånar jag ut den för du skrev ju att du behövde en veckas semester i vår 😉

 7. Inte minns jag det nu..jag har hängt här så länge.Dock utan att kommentera. En kik hos dig och jag har (oftast) fått en bra start på dagen, ett härligt skratt. Ett igenkännande.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..