Tajming

Härom dagen, när jag var lagom deprimerad och överstressad,  och stod och prismärkte varor i Bromma Blocks, så kom en av butikscheferna, the very best,  från våra andra butiker, i vår andra bransch, förbi med en julblomma:

width=169

Nämen, varför då?” sa jag. Som inte är van vid att få just blommor. (Maken drog för flera år sen in den verksamheten.)

”För att du är en så himla bra chef!” Och hela hjärtat blev alldeles varmt.

..och det blev ännu varmare när man fick träffa på den här nya människan, som bara är några veckor gammal.

width=169

Och så står man där som en fjant och jollrar med nån som undrar ifall man är helt dum i huvudet. Den här raringen valde dock att fortsätta att blunda, för att slippa se kärringens töntiga gulligull-miner. Men jag tor att jag ska smöra lite med min kompis Anna på Teddykompaniet, och be henne skicka mig lite gosgrejer som jag kan ge den här lille herren. Då kanske han öppnar ögonen nästa gång.

Tack Katinka, jag blev jätteglad!

LOADING..