ANNONS

När man är en gestapo

/

Det är ju ingen hemlighet att jag har städerskor. Vita, fina och två åt gången. Japp. För jag bor i ett stort hus, som förvisso är mer åt århundradets renoveringsobjekt och ett solklart fall för Arga Snickaren, än nåt flashigt drömboende.

I alla fall. Eftersom de kommer på fredagar så är jag inte så populär dagarna direkt efter här hemma. Sätts en sko en millimeter utanför dörrmattan så får jag att rabiesanfall. Eller om en brödsmula så mycket som nuddar något annat än underläggen på borden, så blir jag tokig.

Sedan talibanen var 1 år så har jag alltid sagt att jag får ”röda prickar på hela kroppen” om jag ser några smulor på golvet. Det kanske inte har varit så bra eftersom hon är noga med att tala om för sina kompsiar att ”smula inte för då får min mamma röda prickar” på fullt allvar. Pedagogiken i det liksom.

Och whats up med den här andra grejen: jag tokstädar innan städerskorna kommer. Varenda gång. Im the fucking queen of Plocking liksom.

…eller så är jag bara dum i huvudet.

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00