Tics, korkad eller bara kvinna?

image

När jag lägger i backen och ska backa, eller om jag är i ett område där jag, med hjälp av GPS:en ska nånstans där jag inte varit förut, så måste jag stänga av radion. Annars blir jag skitstressad och kör åt helvitti.

Visst är jag inte ensam om det här?

Vavavava?!

 1. Nej du är inte ensam! Det där med simultanförmåga stämmer inte på mig. Jag brukar dra blond-kortet! Förresten: 38 år, gymnasielärare, Örebroare. En annan sak: jag öskar din klädstil! Jag har gjort samma viktresa som du men är iofs inte klar än. Problemet är just klädstil. Jag har ingen! Är van att ta på mig det jag kan ha. Tips?

  1. Grattis till ditt nya liv! Gå in på Syster Lyckligs hemsida, leta upp alla kläder, kolla namn på tillverkare, googla fram allas hemsidor, gå in och leta fram butiker de säljer till, poff: besök närmaste butik hemma! Alla deras klädmärken, utom ett, sitter perfekt på mig. Sen när du har provat dig fram genom märkena fysiskt, så kan du beställa från nätet, från butiker som har låga priser…för då vet du ju att just det specifika märket passar din kropp! Himla fiffigt.

 2. Varje gång jag är vilse åker radion av… Måste koncentrera mig håll käften rix fm!

 3. Jag sänker ALLTI radion när jag svänger eller ska parkera eller sådär, ALLTID:… 😀 o hyschar passagerar när man ska svänga i korsning et etc

 4. steehle skriver:

  Jag har varit nära på att kasta ut passagerare ur bilen för att de inte kan sluta snacka i sådana situationer… radio går ännu mer fetbort.

  1. Hahahaha, jag kan relatera till den känslan EXAKT!

 5. Sanna skriver:

  Hahahahaha japp det ska vara knäpptyst i bilen när det körs runt på nya ställen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..