ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Tics, korkad eller bara kvinna?

Funderingar

image

När jag lägger i backen och ska backa, eller om jag är i ett område där jag, med hjälp av GPS:en ska nånstans där jag inte varit förut, så måste jag stänga av radion. Annars blir jag skitstressad och kör åt helvitti.

Visst är jag inte ensam om det här?

Vavavava?!

Tics, korkad eller bara kvinna?

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights