But why?

Jamen varför öppna garderobsdörrarna när man kan använda dom som galgar i stället.

width=577

The never ending story part 968.

 1. Mimzy skriver:

  Haha, det där förstår jag precis. Skulle lätt kunna göra så själv men har en stol brevid garderoben så jag hänger däröver istället! Man kan väl säga att jag är mannen i familjen då!

 2. mamski skriver:

  nu röks det ju inte på restauranger men jag skulle inte drömma om att hänga in mina ”lätt använda ej tvättnödiga” kläder i min garderob med rena kläder… köp maken en herrbetjänt eller 2 🙂

 3. Agneta skriver:

  Skulle tro att städerskorna jublar, dom behöver ju aldrig dammtorka överkanten på garderobsdörrarna, det sköter ju maken så bra.
  Så passa dig för att klaga att han aldrig hjälper till hemma 😉

 4. Det var det jävligaste! Hittills jag har tyckt att du klagar på småsaker 😉 men detta är helt oacceptabelt. Har jag nån hangup så är det dörrar. De skall användas till att stänga med, inte hänga grejer på.
  Släpp konsekvent ned allt på golvet, skulle det hjälpa? Eller knöla in det i botten på garderoben så han får tvätta och stryka allt igen? För du gör väl inte sånt åt karln?

 5. Alltså att du står ut…ok,att man ibland inte alltid plockar undan efter sig…men din man verkar vara en stökig jävel:))))(jag vet att han jobbar hela tiden,men han kommer undan för lätt…ta betalt av han…om du får städa efter han hela tiden/din tid är värd annat/pengar)
  Så min uppmaning till mannen…-Nu får du kamma till dig!!!
  Kram:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..