ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hur ofta pratar ni med era respektive..på vardagar?

Livet med maken

Det finns dom som inte tror mig när jag säger att maken kan ringa mig 20 gånger på en dag. Och då ska man veta att vi jobbar ihop.

width=597

Ovan är samtal mellan 10 och 11. (Jag ringde honom EN gång av dessa samtal. Inte för att jag ville, jag var tvungen.)

En alldeles normal dag.

 

Hur ofta pratar ni med era respektive..på vardagar?

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.