ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Det vore ju fint om vädret kunde bestämma sig

Funderingar

Imorse kändes stövlar helt rätt.

Nu, 20 grader senare var det kanske inte det smartaste draget.

Och nää, jag bryr mig inte om att ni dissar mina pjuck, för jag älskar dom…sådetså.

Det vore ju fint om vädret kunde bestämma sig

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.