Era synpunkter tack

Jag funderar på om vi ska ta in en ny porslinsserie i Sverige. Vi fick en förfrågan nu på Formex nämligen. Den är designad av en känd engelsk designer/konstnär. Jag gillar den för att den är enkel. Det finns ett annat företag som har gjort en keramik-kopia av det här, men det här är originalet. Väry good quality. Vad tycker ni?

Om vi vill, så kan vi få det med svenska texter. Och ja, texten ska vara lite sned och vind. Som gammal skrivmaskinstext. Den är inte jättebillig då det är mycket hög kvalitet. De har hur många delar som helst i den här serien.

Och lite andra serier, i alla möjliga färger.

Edit: dessa produkter ska självklart inte säljas via Hemslöjdsprodukter, där vi har allt smide. Nä, vi har ett annat företag som är mer åt Georg Jensen-hållet…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..