Om att älska sin man lite extra. I två sekunder.

Kom hem från mässan vid 22-tiden igår och upptäcker att min Outlook fungerar.
Maken, som är fullkomligt värdelös att ha med när man packar ihop en monter, då han bara ska slänga ned allt så fortast möjligt, fick ledigt. Och han var ju inte direkt nödbedd så i utbyte fixade han alltså min mail.
Så jag blev själaglad och väry tacksam. Tills jag upptäckte att idioten ätit upp min goda goda mat, som jag tagit med från Pontus by the sea. Det är en av Stockholms dyraste restauranger, så jag hade verkligen sett fram emot att få njuta av den och ett glas champagne.
Inte att den skulle bli uppäten av nån som lika gärna hade kunnat göra makaroner och köttbullar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..