ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om att tala inför människor

Funderingar

Ett par av er kommenterar det faktum att jag ställer upp, fastän jag är livrädd.
Jag tänker så här: när man är fet så mår man dåligt. Det kommer med andra ord sitta 50 pers, eller vad det nu blir, och må mycket sämre än jag gör.
Alltså blir det en win win situation: de får höra att det finns ett betydligt värdigare liv, och jag får träna på att tala inför folk.

I´m so fiffig.

Om att tala inför människor

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.