Datorhelvete – Nu MÅSTE ni hjälpa mig

Jag kan inte ta emot några mejl. Eller skicka några. Får ett felmeddelande:
”Det går inte att visa mappen. Det går inte att nå filen C:UsersMonabäjbenAppDataLocalMicrosoftOutlook.pst. eftersom den används av en annan process. Stäng program som använder filen och försök igen. Du kan behöva starta om datorn.”
Och eftersom jag är korkad som få när det kommer till datorer, så fattar jag givetjävlavis inte vad som är fel och vad jag ska göra.
Tänker att jag är skitsmart när jag kommer på att jag n a t u r l i g t v i s går in via webb-mailen och kollar mailen.
Om det inte vore för den lilla lilla detaljen att mina lösen finns i en av mina mappar i Outlook…som jag inte kan öppna. Alltså, jag kan öppna själv outlook, men när jag trycker på Skicka/Ta emot, så får jag upp ovan felmeddelande. Och jag kan inte klicka på mapparna jag har i mailen.
Ska man behöva gå tillbaka till brev och frimärken igen, eller vad f-n är det frågan om.
Please help me. Och så tyyypiskt att det är fredag när det händer eftersom det inte finns en käft som är här inne då!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..