ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När maken ska handla ingredienser

Livet med maken

Skickar maken till affären för inköp av 1 st honungsmelon och 1 st nätmelon.

Gärna i normal storlek.

Fast jag ska nog vara tacksam, förra gången när jag bad om en nätmelon så kom han hem med en kiwi.

Så det har väl tagit sig antar jag.

När maken ska handla ingredienser

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.