Efter nästan en vecka i Skåne

Jag har laddat batterierna hos bästaste vännerna i Skåne. Det har blivit en tradition som kommer fortsätta, och är guld värd. Och lägger man därtill att Säpo-frun och jag delar samma intresse för inredning, så går tiden fasligt fort efter besök i intressanta butiker, och långa diskussioner om olika lösningar i respektives hus.
Har bara ett litet moln på himlen varje gång jag är här;
Jag är van att kliva över berg av problem, så det stör mig aningens att jag inte kan kliva över den här tröskeln, utan att se ut som servitören i ”Grevinnan och Betjänten” ni vet.
Den är man tvungen att passera från köksdelen, och jag slår i tårna VARJE jefla gång.
Ja ni hör ju, det är inte många bekymmer på radarn direkt. Jag har haft det så bra här att jag till och med glömt bort mitt mission: pumpa Säpo-chefen på info. Skit också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..