Semester i Danmark

Igår åkte jag för första gången över bron till Danmark. I ett tåg. Till det facila priset av 478 pix för en vuxen och ett barn. (Synd att man inte är kriminell, för det var ingen koll av biljetten på tåget sen.) 
Trevlig resa, men vid ett parti så går tåget i en tunnel under vattnet. Det kändes aningens klaostrofobiskt måste jag säga. Typ skitjobbigt.
Trodde vi skulle till Köpenhamn, men vi hamnade i Klampenborg, på något som heter Bakken. Ungefär som Gröna Lund, fast trevligare.
Vi inledde dagen med en lunch. Jag tänkte att jag skulle ta seden dit jag kom, så jag beställde en öl. Att sköljas ned med en barn-lasagne.
Det gick så där eftersom jag inte är en ölmänniska. Alls.
På Gröna Lund så måste man vara 140 cm för att åka alla ”farliga” attraktioner. Här räckte det med 130. Talibanen är typ 129,9, så hon sträckte på sig. Och var i sjunde himlen eftersom hon inte bangar nåt. Och då menar jag i n g e n t i n g. Som den är dårgrejen t ex;
Efter att ha åkt diverse äckliga saker så var jag övertygad om att hon skulle lägga dagens spya efter den här, men icke. ”Mera, mera mamma!” Det kan inte vara min unge för själv kan jag inte ens t i t t a på något som snurrar.

Sen åkte vi häst och vagn tillbaka till tåget. Talibanen var en mycket lycklig taliban.

Efter en asrolig dag så softade jag och Säpo-frun på altanen med bubbel. Medan Säpo-chefen lagade god mat. Livet kan inte bli så mycket bättre faktiskt.
Eller ja kanske lite, för ikväll kommer maken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..