ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jo, om det här med att köpa en ny tv

Funderingar

Det är många nytillkomna läsare här så jag tänker att jag måste få er att förstå läget med maken här hemma.
Jag är alltså gift med min chef. Som är en jefel på Excelfiler och siffror. Däremot är han mindre bra på allt som börjar på H som i hantverk. Han tänker ofta “äh, det kan väl för f-n inte vara så jäkla svårt”, och så försöker han. V a r e n d a  gång så går det åt pipsvängen.
För ett par år sen så fick han för sig att han ville byta ut tjock-tv:n i sovrummet mot en platt. Jag var emot det eftersom why byta något som fungerade.
En dag drog jag iväg till en kompis lantställe över helgen. Klockan tolv på natten sitter vi och dricker champagne i godan ro när telefonen plingar till och jag får ett MMS. Klickar på meddelandet och får en svår hjärnblödning när jag ser detta:
Dubbelklicka tack..
Maken låter meddela att tjock-tv:n äntligen gått sönder och att han var tvungen att fixa en ny. Nämen så lägligt liksom. Detta är baksidan på vår nya sovrums-tv. Eftersom vi inte kan ha tv någon annanstans än hängandes i takbjälkarna, så hade vi en specialanordning för tjockteven. Den kunde dock inte användas för en platt-tv.
Så klåparn Timellski a k a maken tycker att han kommer på en fiffig lösning;
Han köper 10 meter kätting, tar mina svindyra handdukar, lägger dom på bjälkarna, virar kättingen runt, runt och skitmycket runt.
Jag stirrar på bilden, fullständigt övertygad om att det är ett skämt. På allvar. Så jag messar tillbaka: “du skojar…” Får inget svar så jag messar tonåringen:
“Du. Tv:n?”
Hon svarar:
“Jag säger inget så har jag ingenting sagt.”
Då får jag Mässling, Röda Hund och framfall på en gång. 3 timmar hemifrån.
Nästa morgon drar jag hem, en dag tidigare. Kutar upp i sovrummet och dör på riktigt, för det ser ännu värre ut i verkligheten. Och HUR kan man köpa en vit tv med SVARTA kablar? Dessutom hängde den så lågt så varje morgon när jag skulle gå förbi, så var det fet risk att jag skulle slå huvudet i den vassa kanten.
Och titta på bilden, ser ni den vita specialsnickrade plattan? Där står våra tv-boxar. Såna man bara använder fjärrkontrollen till. Alltså gör det inget att plattan sitter svinhögt. Vad tror ni maken hade gjort mer…? Köpt en dvd-spelare, som han placerade där! För att nå den måste man stå PÅ sängen och vara över 180 centimeter. Det är inte jag.
Så jag tvingade hem maken från jobbet, ser till att han kortade av kedjorna, tog bort handdukarna, styrde upp sladdarna på baksidan, så att det till slut såg någorlunda ut. Dvd-spelaren orkade jag inte ens skälla om.
Den tv:n har alltså nu pajat. Och jag kommer inte vara hemma när han får hem den nya.
Är det någon på allvar som inte förstår att jag är aningens orolig?

Jo, om det här med att köpa en ny tv

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights