ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Den häringa ECHEC-sjukan

Funderingar

Om 17 dagar så ska jag åka på min årliga 3 dagars business-tripp till Hamburg.

Som ligger i Tyskland.

Som har haft 14 invånare som just kolat vippen av den här ECHEC-bakterien.

Först tänkte jag att jag skulle skita i gurkan. Nu när de säger att smittan inte kommer därifrån så tar jag nog med mig en kasse skorpor och en tetra med filmjölk.

Våga chansa liksom.

Den häringa ECHEC-sjukan

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.