ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Mors Dag och traditioner

Funderingar

I vår familj ligger husfrun i sängen och väntar på att få frukost på sängen. Varje år.

I natt har jag letat efter en tunnelbanestation i Libanon. Hela jävla natten.

Japp, varför drömma om Sergels Torg, när man kan hålla till i Beirut liksom. Don´t ask me why.

Och 04.57 var jag så stressad över att inte hitta rätt, så jag vaknade. Stor risk att nån annan i familjen var vaken.

Talibanen, som i normala fall a l l t i d vaknar typ 6.00-6.30 kände tydligen att hon behövde en sovmorgon just precis idag.

06.20, alltså en och en halvtimme efter att jag vaknat så håller jag på att kissa i sängen. Önskar svårt att jag hade en kateter. Smyger upp och försöker graciöst ta mig ut till badrummet utan att vårt knarrande golv ska väcka hela hushållet. Tillbaka till sängen och när klockan börjar närma sig sju så har jag utvecklat grava liggsår. Två jävla timmar med att stirra i taket utan att kunna sätta på tv:n var lite too much.

Strax efter 7 vaknar talibanen och smyger in för att hämta husets fader och tonåringen. Jag tänker att äntligen, nu ska de bara dra ihop en macka och en mugg te. Eller hur. Klockan går och jag sätter på Dr Phil. Tycker mig höra ljud i trappan; stänger av tv:n fort som fan, av med glajerna och under täcket. Falskt alarm. Så där höll jag på två gånger till och när klockan var prick 08.00 kom dom. TRE TIMMAR efter att jag vaknat. Som sagt, liggsår.

Sjunga sig lite, öppna sig lite kuvert.

Talibanens porträtt av henne och storasyster

Maken kände att han ville vara med på ett hörn så han hade plockat lite blommor i trädgården till husfrun.

Ehh just det ja. Det här är vad trädgården har att erbjuda. Inte första pris i Trädgårdstoppen direkt.

Vad jag fick av döttrarna? Nästa söndag ska jag få pedikyr. Av fiskar. Yes, exakt vad jag ska. Och ni ska få följa med.

Men det blev inte så mycket mer MORS dag. Nä, talibanen skulle springa minimaran vid Stockholms stadion.

Och hej och hå vad det spöregnade.

Men lucky me som har värsta fina regnjackan från Ösregn. Matchar gummistövlarna med blingbling perfekt.

En mycket stolt taliban med kusin.

På eftermiddagen fick jag uppleva något jag inte varit med om på hundra år. En kompis kom över och ville låna kläder till ett bröllop. 43 kilos viktminskning gör att man plötsligt har en attraktiv garderob. Inte minst tack vare Tina på Syster Lycklig. Sweet Lord vilka snygga kläder hon ser till att jag har.

På kvällen var det dags för Mors Dag-middag. Jag lyxar till mig med att skita i CityGross och drar ner till Stockolms dyraste ICA..av lathet.

Och är man så jäkla dum så får man skylla sig själv. Kolla in dom här blåbären. Varje vecka köper jag en ask såna på CityGross. Mitt favorit”godis”. På dyr-Ica kostar dom 29,95 pickadoller.

På CityGross betalar jag 18 spänn.

Festar loss på såna här “chips”. Asgoda.

200 gram till det facila priset av 42,95 riksdaler. 200 hundra gram är en fis i Mississippi.

Och fläskfilén ska vi inte ens snacka om. Hua.

Nu fattar jag varför alla ICA-ägare är miljonärer. Det var alltså det man skulle ha satsat på.

Själva då, hur har ni haft det?

Mors Dag och traditioner

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.