ANNONS

När man inte tänker vara ensam om att veta

/
Det finns en tv-serie som jag tycker är överlägsen just nu: The Good Wife. Första avsnittet av säsong två började igår.

Och eftersom jag är en otålig människa så kan jag inte vänta till nästa vecka, varför jag sladdar in på en amerika-sida och letar efter avsnitt 2. Klickar omkring hej vilt och letar ö v e r a l l t efter nåt företag som har lagt upp just det avsnittet på nätet. Till slut har jag 12 sidor öppna samtidigt och har tappat kontrollen.

Finally verkar jag ha hittat det. Läser ingressen och upptäcker att det är det näst sista avsnittet av säsong 2. Vad det stod?

Kalinda och Peter sexar sig lite.

Se där ja. Nu är jag inte ensam om att behöva titta på 22 avsnitt innan det avslöjas.

Hehe, I´m evil.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00