ANNONS

Ser man på

/
…jag är nog ingen grisfia i alla fall för det fanns ju ett och ett annat allvarligare case, hehe!

För övrigt så kör jag fläktfiltret i diskmaskinen kontinuerligt…såg att någon frågade.

Just ja, maken har jobbat hela dagen. Talibanen är inne på sitt 5:e klädbyte och 3:e omsminkning.

Nu middag för Blondie girl a k a Syster Lycklig-Tina, och hennes boyfriend. Jag ska berätta för henne att jag har reggat en jävligt rolig domän, som jag tänkte att hon skulle komma på vad jag ska göra med. Först ska jag trycka i henne lite champagne, det brukar gå lite bättre då med mäjka-bissniss-idéer.

Vad domänen heter?

I will tell you later.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00