ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Nyårsafton. För andra.

Funderingar

Som ni vet så har jag flyttat en hel del de senasten två månaderna. Alltså, vi har flyttat ett företag från Nyköping till nya lokaler i Bromma. Sen hade vi vårt gamla huvudkontor, som också skulle flyttas till dessa nya lokaler. Den flytten har varit seg då vi har tagit lite i taget varje helg den senaste tiden.

Igår gick sista rycket. Vi höll på hela dagen. När sista lasset gick till nya stället, så åkte jag och handlade middag. Så med andra ord var jag alltså inte närvarande.

Maken kommer hem ett par timmar senare med följande mening: “Asså Mona, du kommer DÖ när du kommer till jobbet på måndag.” Och syftar på min oförmåga att fungera som människa om det är stökigt omkring mig.

Bra förutsättning för en god natts sömn. Eller inte. Så jag vaknar vid 4.30-rycket och har rå-ångest. När jag lämnade kontoret så var det så packat med prylar att man får klättra över saker och ting för att kunna komma runt. Och då har vi ändå 500 kvm. Så när maken kommer hem och berättar att det är 100 gånger värre nu, så har jag inget annat val än att dra till jobbet strax. 6.15 på en nyårsafton, för jag har ingen som helst lust att “dö på måndag”.

Hejdå 2010. För övrigt ett jävla skitår.

Nyårsafton. För andra.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.