ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man jobbar med maken

Livet med maken

Idag sitter maken på min kontorsstol och ska lära mig bokföring.

Kontera mig hit och kontera mig dit. Det är verifikation A och E…bla bla bla.

Jag låtsas som om jag lyssnar men fattar ingenting. Tänder ett stearinljus för att få upp mysfaktorn men maken, sorry; chefen muttrar nåt om att koncentrera oss och inte lalla med annat.

Herregud så tråkigt liv ni ekonomitomtar har. Jag har hellre lite crazy sex på skrivbordet.

När man jobbar med maken

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights