ANNONS

Amen okejra

/
Ni är några stycken som har tipsat mig om att det pågår nån sorts Blog of the year-historia på Facebook. Jag har inte brytt mig men tänkte att jag får väl ta och göra det.

Jag finns tydligen bland Kissie och alla andra småbrudar. Jag och Ketchupmamman. Det är vi mot dom liksom. Hängpattar mot silikonboppar. Sloggies versus tanga. Så kan ni vara så vääänliga och gå in och rösta på mig tack. Inte på Ketchupkärringen, för hon är en svår konkurrent och egentligen borde jag inte mäta mig tävla mot henne, men jag sticker ut hakan ändå..(Hej och hå vad jag kommer få stryk!)

Och nu ska vi se om kärringen klarar av att länka också. Jag tror att om ni trycker HÄR så hamnar ni rätt. I värsta fall får ni söka på MonasUniversum.

Tack så mycket kära vänner. I owe you.

Uppdaterat: Jag smög in till konkurrenten och vad får jag se om inte två små svartfötter som röstat på henne! Smultronblomman och Singelmamman. Tagna på bar gärning liksom! Tur för dom att de är så trevliga varför de är förlåtna. För den här gången.
Fast det var inte det jag skulle säga, näe, hos Ketchupmamman upptäckte jag att man kan vinna en resa till New York.

SÅ NU VILL JAG ATT NI RÖSTAR ORDENTLIGT. Jag behöver komma iväg.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00