ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Walk of shame

Funderingar

Seriöst ICA: de här champinjoncrepen var det äckligaste jag någonsin har ätit.

…och jag har ätit en hel del i mina da’r, trust me.

Tvi fan.

Ännu en produkt under ert eget namn som är katastrof. Vad hände med valfriheten för oss konsumenter…?

Walk of shame

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.