Min man ÄR felvaggad

Trogna bloggläsare vet att jag för en tid sedan köpte lite nya glasögon. Bästa barndomsvännen är ju optiker och gav mig kalaspriser när hon tog med mig till en glasögonleverantör. Eller nä, det var inga kalaspriser, det var inköpspriser. Till och med inköpspriser med rabatt.

Jag är egentligen linsbärare men har de sista åren övergått till glasögon. Detta innebär att jag således har lite problem när solen skiner. Är ljuskänslig som attan och får ont i ögonen. Jag vägrar dessutom att sätta på såna där fula clips.

Nåväl. Optikern vet ju det här och ser givetvis till att jag inhandlar ett par rejäla solglajer. Som hon gör om med slipade glas. Jag köper dom, och två par vanliga glasögon.

Och herreGUUUD vilket jävla liv i luckan det blev hemma. ”Räcker det inte med ETT par glasögon och vem fan köper solglasögon mitt i vintern?! och jada jada jada..” Maken var vansinnig och tyckte jag var en slösaktig kärring. Typ. Och just det där med solglasögonen störde honom enormt.

Men visst är dom väl snygga?

Sen kommer julafton.

Och tomten.

I form av maken.

Och vad får jag av honom då?

Bland annat det här;

Är det någon därute som tror att jag lever ett lätt liv med min man?

Sulle inte tro det va.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..