ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Min man ÄR felvaggad

Livet med maken

Trogna bloggläsare vet att jag för en tid sedan köpte lite nya glasögon. Bästa barndomsvännen är ju optiker och gav mig kalaspriser när hon tog med mig till en glasögonleverantör. Eller nä, det var inga kalaspriser, det var inköpspriser. Till och med inköpspriser med rabatt.

Jag är egentligen linsbärare men har de sista åren övergått till glasögon. Detta innebär att jag således har lite problem när solen skiner. Är ljuskänslig som attan och får ont i ögonen. Jag vägrar dessutom att sätta på såna där fula clips.

Nåväl. Optikern vet ju det här och ser givetvis till att jag inhandlar ett par rejäla solglajer. Som hon gör om med slipade glas. Jag köper dom, och två par vanliga glasögon.

Och herreGUUUD vilket jävla liv i luckan det blev hemma. “Räcker det inte med ETT par glasögon och vem fan köper solglasögon mitt i vintern?! och jada jada jada..” Maken var vansinnig och tyckte jag var en slösaktig kärring. Typ. Och just det där med solglasögonen störde honom enormt.

Men visst är dom väl snygga?

Sen kommer julafton.

Och tomten.

I form av maken.

Och vad får jag av honom då?

Bland annat det här;

Är det någon därute som tror att jag lever ett lätt liv med min man?

Sulle inte tro det va.

Min man ÄR felvaggad

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights