ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Min konkurrent

None

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att man efter snart 15 år blir brädad av den här lilla könlösa historien. Det är länge sen jag hörde så många “ahh,  åhhh, mmm ” som jag har hört de senaste dagarna.

Och den har inte ens tuttar.

Min konkurrent

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.