ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Men han kan ju sitta där med sin fyrkantiga nya bekantskap

Funderingar

För nån månad sen så köpte jag en ny vinterjacka. En dunjacka. Och för en gång skull så gick jag mer på utseendet än något annat. Så det blev en svinsnygg moderiktig dunjacka med riktig pälskrage.

Bad mistake.

I freeze my balls off. I alla fall så fort det är över 10 minus och de dagar det inte är det är ju lätträknade. Tonåringen har varit snäll och lånat ut sin vita (mmm, what to say liksom) jacka när det varit som värst.

Med andra ord så har jag varit lite gnällig. Aningens.

Men tomten var snäll i år. I detta nu sitter han på släden från Amerikat med en ordentlig, icke moderiktig jacka till mig.

Säg hej till min nya älskare. Som jag ska njuta.

Men han kan ju sitta där med sin fyrkantiga nya bekantskap

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights