ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Idag jobbar jag som Nisse

None

Igår hade jag ett 5,5 timmar oplanerat möte med en kund här på jobbet. Han skulle köpa julklappar till all sin personal. På 5,5 timmar så blir det en del, och i ett svagt ögonblick så lovade jag att slå in alla varor.

Kan säga att det är tur att man är morgonpigg en lördag plus att festen vi ska på ikväll börjar 19.30.

Idag jobbar jag som Nisse

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.