ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Wild´n crazy

Funderingar

Livet med maken

Två personer i Bromma har just beställt en soffa, utan att slå ihjäl varandra.

Vi kom för att köpa en vit. Hustrun ändrade sig och ville ha röd.

Det blev en svart.

Som jag kommer ångra mig när den kommer 22 december. Vad hände med mitt soon to be white home liksom?

Wild´n crazy

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.