ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man är en sopmorsa med onda tankar

Livet med maken

Talibanen

I natt har jag knarkat sömntabletter vilket givetvis ledde till att jag idag har en “baksmälla” som heter duga. Är inte så van vid det här med att äta tabletter, och tänker i o f s inte bli det heller. Just nu är det mer panik över att jag inte får sova.

Hur som helst så känns det som om jag har varit ute och supit hela natten. Klister i hela hjärnan. Avtrubbad.

Talibanen drar dagen till ära fram sin elgitarr. En barngitar från Hana Montana. Med diverse (o)ljud. Hon vill att jag ska höra på “varje sträng” och sen trycker hon in nån musikknapp samtidigt som hon krafsar runt på strängarna. Det låter för jävligt och jag är färdig att slänga gitarren i öppna spisen. I några minuter funderar jag på hur jag på bästa sätt ska få gitarrhelvete att gå sönder.

Men i stället biter jag ihop, ler och säger: “Åh vad fint du spelar!”

Ska nog ringa doktorn på måndag igen tror jag.

Nu till möbelaffären. Förra gången hann vi till garageuppfarten innan kriget bröt ut.

När man är en sopmorsa med onda tankar

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.