ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Middag och musik

None

Vi intar lite vitlökssniglar till förrätt, och vitlöksräkor till varmrätt, innan vi går på Barlach och Haraldsens show på Boulevardteatern. Jag stinker så mycket vitlök att kärringen bredvid mig lutar sig åt andra hållet.

Jag som hade tänkt krama Peter, som för övrigt gör en svinbra show, men jag tror jag hoppar det.

Middag och musik

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.