ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kärring or no kärring

Funderingar

Fifan vad sammet blir fult på bild..

För första gången i mitt liv så har jag en behå som förminskar bopparna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om saken.

Frågan är om man har kvalificerat sig som 100% kärring nu.  Aningen oroväckande måste jag säga. 

Helt klart är i alla fall att dom försvann. Totally. Maken lär få leka hide and seek framöver.

Kärring or no kärring

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights