ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man flyttar kontoret

None

De senaste åren har vi haft vårt huvudkontor hemma i finhooden. 45 sekunders bilresa hemifrån.

Nu har vi flyttat hela rasket 5 min hemifrån.

Det vill säga 5 minuter på en solig söndageftermiddag.

Det här var inte riktigt vad jag räknade med. Och kom inte och jiddra om att jag ska gåååå, eller cykla. Aint gonna happend.

När man flyttar kontoret

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights